Tømrer Nykøbing Falster

Idebyg logo

Idebyg

Herningvej 26B
4800 Nykøbing F

Bjarne Petersen A/S logo

Bjarne Petersen A/S

Københavnsvej 12
4800 Nykøbing F

Thomas Kristensen logo

Thomas Kristensen

Toftevej 5
4800 Nykøbing F

MP Energibyg logo

MP Energibyg

Dambækvej 5
4800 Nykøbing F

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

Hauge Byg ApS logo

Hauge Byg ApS

Grøftestykkerne 39
4700 Næstved

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

ABC Byg ApS logo

ABC Byg ApS

Fodbygårdsvej 33
4700 Næstved

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en gammel købstad og den største by på Falster. Byen er særligt kendt for det store middelaldercenter, hvor det er muligt at opleve ridderkampe, blider (datidens kanoner) og traditionel mad. Derudover er Nykøbing Falster et vigtigt knudepunkt i forhold til arbejde, uddannelse og indkøb for både folk fra Falster og fra Lolland.

Statistik om byen

Der bor lige knap 17.000 mennesker i Nykøbing Falster, der er hovedby i Guldborgsund Kommune. I hele kommunen bor der lige knap 61.000 personer.

Lidt om tømrerfaget

En tømrer kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Det kan være store projekter, hvor du skal have renoveret eller bygget om. Det kan være en god ide at gøre, hvis dit hus ikke passer til dine behov, men du heller ikke har lyst til at flytte. Det kan også være, at du gerne vil kaste dig ud i at bygge dit eget hus eller sommerhus, så kan en tømrer også være smart at have ved hånden. En tømrer kan dog også hjælpe med en række mindre projekter i og uden for huset. Det kan for eksempel være at lægge nyt gulv, udskifte trælister ved vinduerne eller lignende.

Logistik i forhold til byen

Nykøbing Falster er centralt placeret i forhold til både Falster og Lolland. Bor du i den østlige del af Lolland, er det meget muligt, at det bedre kan betale sig for dig at hyre en tømrer fra Nykøbing Falster. Der er flere gode veje til og fra byen, og det vil derfor ikke tage lang tid for en tømrer at nå hjem til dig eller ud til din virksomhed. Fra Nykøbing Falster til Sakskøbing tager det for eksempel kun 18 minutter i bil, mens det fra Nykøbing Falster til Gedser tager 22 minutter.

Tømrere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre dit liv så nemt som muligt ved at finde de bedste og mest kompetente håndværkere til dig. Vi gennemgår alle håndværkere grundigt, inden de får lov at komme ind på vores side. Det betyder, at du ikke skal lave lige så meget research.