Tømrer Præstø

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Idebyg logo

Idebyg

Herningvej 26B
4800 Nykøbing F

Bjarne Petersen A/S logo

Bjarne Petersen A/S

Københavnsvej 12
4800 Nykøbing F

Thomas Kristensen logo

Thomas Kristensen

Toftevej 5
4800 Nykøbing F

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

MP Energibyg logo

MP Energibyg

Dambækvej 5
4800 Nykøbing F

Hauge Byg ApS logo

Hauge Byg ApS

Grøftestykkerne 39
4700 Næstved

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

ABC Byg ApS logo

ABC Byg ApS

Fodbygårdsvej 33
4700 Næstved

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Præstø

Præstø er en lille by, der ligger ved kysten på det sydlige Sjælland. Byen blev grundlagt som en mindre landsby på en ø, der var forbundet til det øvrige Sjælland via en bro; og deraf også navnet. Et ganske særligt kendetegn ved Præstø er den smukke havn, hvor en stor del af de gamle havnebygninger er bevarede som minder om byens forhenværende rolle som en del af et rutesystem, der sejlede diverse varer til København. Desuden huser Præstø også det ældste pottemageri i landet.

Statistik om Præstø

Præstø hører under Vordingborg Kommune, som er en del af region Sjælland. Præstø er en lille by med sine omtrent 3.800 indbyggere, og de nærmeste større byer er Faxe, Næstved og Vordingborg.

Kort om tømrer

En tømrer er en håndværker, der kan udføre en lang række forskellige arbejdsopgaver, når det kommer til renovering eller nybyggeri. Hovedområdet og det primære materiale for en tømrer er træ – men andre materialer kommer naturligvis også på tale i byggeprocessen. En tømrer kan altså påtage sig arbejdsopgaver såsom at lave tagkonstruktioner, lægge gulve, ordne lofter eller indsætte vinduer og døre. Alle sammen håndværksmæssige opgaver, der egner sig perfekt for en tømrer, hvad enten det er helt store eller ganske små opgaver, der er påkrævet. En tømrer kan derfor også rådgive én i forhold til mange spørgsmål, man måtte have, når man kaster sig ud i et større byggeprojekt.

Logistik

Sydsjællands større byer tæller for eksempel Faxe, Næstved og Vordingborg, og Præstø ligger kun en kort køretur fra dem alle. Man kan også tage en tur med Fjordexpressen fra Præstø. Det er en turistbus, der om sommeren kører mellem Præstø og Feddet, således at man kan komme på en fin tur langs med fjorden.

Tømrer fra Den Gode Håndværker

Når du står overfor dit næste byggeprojekt, er det anbefalelsesværdigt at konsultere en professionel tømrer. Her kan du nemlig både få rådgivning om processen samt naturligvis hjælp til selve det håndværksmæssige arbejde, stort som småt.Når du finder din tømrer gennem Den Gode Håndværker, kan du vide dig sikker på håndværkerarbejde i top og god service hele vejen igennem.