Tømrer Ringsted

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS logo

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS

Baldersvej 3
4100 Ringsted

Lars Printz A/S logo

Lars Printz A/S

Rugvænget 6
4100 Ringsted

Tømrermester Scheibel ApS logo

Tømrermester Scheibel ApS

Haslevvej 24D
4100 Ringsted

Simon Fjord A/S logo

Simon Fjord A/S

Østergade 3
4100 Ringsted

Mester Byg Sjælland ApS logo

Mester Byg Sjælland ApS

Englerupvej 98
4100 Ringsted

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS logo

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS

Vestergårdsvej 2
4200 Slagelse

Georg Berg A/S logo

Georg Berg A/S

Skovsøvej 23
4200 Slagelse

Profilmontage ApS logo

Profilmontage ApS

Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma logo

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma

Skovbrynet 2A
4220 Korsør

BBH-Byg logo

BBH-Byg

Lokesvej 17
4220 Korsør

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

ELTO ApS logo

ELTO ApS

Nordvangen 3
4220 Korsør

Tømrermester Søren Rasmussen logo

Tømrermester Søren Rasmussen

Kjærsvej 83
4220 Korsør

TM Jessen logo

TM Jessen

Reskavej 3
4220 Korsør

Korsør Byggeservice logo

Korsør Byggeservice

Fladsken 7 - 9
4220 Korsør

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

CP Tømrerfirma ApS logo

CP Tømrerfirma ApS

Islandsvej 16
4200 Slagelse

Tømrermester Lars Bruun logo

Tømrermester Lars Bruun

Byhøjvej 9
4200 Slagelse

Intro til Ringsted

Ringsted er en by, som ligger midt på Sjælland. Det er en meget gammel by, hvor kirken står som et vartegn over, hvor gammel byen egentlig er. Den stammer nemlig fra middelalderen, og Ringsted har dermed rigtig mange år på bagen. Årsagen til, at den er blevet grundlagt så tidligt, ligger utvivlsomt i, at det ligger så centralt placeret.

Statistik over byen

Der er 22.231 indbyggere i byen, og der er i det store hele rigtig god trivsel. Det er en af Danmarks mange mellemstore byer. Selv om byen er rigtig gammel, så er det ikke noget, der mærker byen på nogen særlig måde. Tværtimod er det en rigtig moderne by med mange moderne bygninger, og hvor man har nogle rigtig store arbejdspladser.

Tømrer

Når man står med en opgave eller en udfordring af gør-det-selv-karakter, som man på forhånd godt er klar over kommer til at blive meget svær at løse på egen hånd, så er det bedst, hvis man slet ikke går i gang med det. For hjemmelavede løsninger af amatører er ikke altid den bedste løsning. Så er det bedre, at man bare venter og får fat i en tømrer med det samme. Disse er uddannet i at løse selv de mest komplicerede håndværker-udfordringer, og man bliver altid tilfreds, når man ser det endelige resultat. I hvert fald når man booker sin tømrer her fra Den gode håndværker.Tømreren løser mange forskellige opgaver, der er centreret om at bygge nye huse eller restaurere gamle rønner. Der skal f.eks. lægges gulve og sættes lofter op. Tagspær skal monteres, og tagpappet sømmes rigtigt til. Der skal også isættes nye døre og vinduer eller repareres ældre modeller af samme. Isolering klares også typisk af en tømrer, ligesom opsætning af skillevægge skal håndteres.De er således mange forskellige opgaver for en tømrer. Og fælles for opgaverne er, at de kræver en god fysik. Det er ikke fysisk muligt at stå og balancere på et tag med sømpistol i den ene hånd og tommestok i den anden, hvis ikke man har et godt forhold til sin krop og en god balanceevne. Og det har tømrerne derfor ofte.

Logistik

Ringsted centralt på Sjælland, og derfor er der også rigtig gode muligheder for transport. En stor motorvej går også lige igennem byen, og det betyder, at man både kan komme hurtigt til og fra byen. Dette betyder også, at man har rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af fagfolk. De har nemlig sagtens mulighed for at komme forbi og løse den opgave, som man står med, da der er så gode transportforbindelser til byen.

Tømrer på Den Gode Håndværker

Hvis man er ude efter det bedste af det bedste, når det kommer til en tømrer, så er det en rigtig stor fordel, hvis man vælger at afgive bestilling igennem Den Gode Håndværker. Det er utrolig nemt og lige til, og så er kvaliteten altid garanteret, da Den Gode Håndværkers samarbejdspartnere bliver nøje udvalgt.Samarbejdspartnerne bliver nemlig valgt ud fra seks kriterier. Og her handler det om oprydning, pris, kvalitet i opgaven, levering til tiden, medlemskab af garantiordninger og anbefalinger fra andre. Kan man sætte kryds ved alle de kriterier, har man mulighed for at være med som samarbejdspartner på portalen. På den måde er vi rimelig sikre på, at man oplever kvalitet, når man booker sin håndværker via os.