Tømrer Roskilde

Byggefirmaet Birk logo

Byggefirmaet Birk

Møllestenen 7
3140 Ålsgårde

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Introduktion til Roskilde

Roskilde ligger i den østlige del af Midtsjælland ud til Roskilde Fjord. Den er en af Danmarks ældste byer og er særligt kendt for Roskilde Domkirke, der hvert år bliver besøgt af mange turister. Det samme gør Vikingeskibsmuseet, hvor det er muligt at blive klogere på Danmarks fortid. Endelig er Roskilde selvfølgelig også kendt for, at det er her, der årligt bliver afholdt Roskilde Festival.

Statistik om byen

Roskilde ligger i Region Sjælland. Der bor lidt over 50.000 mennesker i selve byen, hvilket gør den til Danmarks 10. største, og lidt over 86.000 mennesker i hele kommunen. Det er ukendt, hvornår byen præcis blev grundlagt, men man mener, at det skete før 980.

Kort om tømrerfaget

En tømrer kan hjælpe dig med en række forskellige opgaver i dit hjem eller din virksomhed. Det er både at lave mindre reparationer af gulve, facade eller lignende. Det er også at bygge til, renovere eller større projekter som at sætte nyt køkken op eller lægge nyt gulv. Men tømreren hjælper også, når skal sættes døre eller vinduer i huset, sættes skillemurer op inden i huset. Og når tagplader, spær og tagpap skal monteres, er det typisk også tømreren, der står klar. Der er altså mange situationer, hvor du kan få brug for en tømrer.Det kræver en god fysik, hvis man beslutter sig for at arbejde som tømrer. Man skal være klar på at tage fat tidligt på dagen med sin tommestok i den ene hånd og en sømpistol i den anden hånd. Man skal være klar på at stå i akavede stillinger og arbejde, som f.eks. når man står og monterer tagplader. Og dertil skal man også regne med, at man skal være klar på at kunne befinde sig i højden uden at blive alt for svimmel. Der hjælper også at have en god arbejdsmoral, da man ellers kan få problemer med de andre tømrere, når man sætter sig ned i skurvognen for at spise frokost.

Logistik i forhold til Roskilde

Roskilde er et knudepunkt for trafik, ikke mindst fordi både regional og intercity tog går igennem byen, og fordi den ligger tæt ved Holbækmotorvejen. Det gør det nemt at komme til og fra byen – også for byens håndværkere. Hvis du bor i udkanten af byen eller måske helt uden for kommunen, kan det meget vel stadig betale sig for dig at bruge en tømrer fra Roskilde på grund af den korte transporttid. Det tager for eksempel kun 21 minutter i bil fra Roskilde til Gevninge, mens det tager syv minutter fra Roskilde til Himmelev.

Tømrere på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker lægger vi vægt på at kunne præsentere vores brugere for nogle dygtige håndværkere, der er lokalbaserede, og som tilbyder en billig pris. Det gælder også i forhold til vores tømrere. En del af kvalitet ser vi som, at man overholder de gældende regler, og at man arbejder forsvarligt og sikkert med sit fag, så man hverken er til gene for sig selv eller andre.Men faktisk er kravene fra os til håndværkerne formaliseret endnu mere. Vi forventer nemlig, at de rydder op, leverer til den aftalte pris og til det aftalte tidspunkt. Derudover vælger vi kun dem, som er anbefalet af andre i branchen. Og dem der er med i en garantiordning. Sidst men ikke mindst er håndværkerne selvfølgelig også indstillet på at levere kvalitet hver gang. Derfor kan du altid bestille den gode, lokale håndværker her på portalen.