Tømrer Skive

Tømrermester Ebbe Thisted A/S logo

Tømrermester Ebbe Thisted A/S

Møllevænget 13
7800 Skive

Fjelstervang Byggefirma ApS logo

Fjelstervang Byggefirma ApS

Vindevej 51
7800 Skive

Tømrerfirmaet Bp Byg ApS logo

Tømrerfirmaet Bp Byg ApS

Ydunsvej 101
7800 Skive

Tømrermester Daniel Daugaard logo

Tømrermester Daniel Daugaard

Ulvevej 1
7800 Skive

Byggemontøren ApS logo

Byggemontøren ApS

Ulkærsvej 47
7840 Højslev

Introduktion til Skive

Skive en er en by, der ligger i den nordlige del af Midtjylland og ligger helt ud til Limfjorden. Selve byen blev grundlagt tilbage i 1231 og er nu hovedby i Skive kommune, der er en del af Region Midtjylland. Skive er den by, der har Danmarks største kaserne.

Statistik om Skive

I selve Skive by er der 20.809 indbyggere i alt. Det viser sig at være næsten halvdelen af indbyggertallet i hele kommunen, hvilket er 45.599 personer fordelt ud over 690,7 km2.

Tømrer

Som tømrer har man med et fag at gøre, der som sådan er meget bredt. Der er mange forskellige former for træbyggerier, en tømrer udfører. Det giver også muligheden for, at tømrer kan ansættes til rigtig mange forskellige ting. Så alt der har med træ at gøre, så kan man få en tømrer til at hjælpe sig. Hvis man gerne vil have bygget noget bestemt, så kan man nemlig bare vælge at kontakte en tømrer, der så kan rådgive og bygge det for en.

Logistik

Da Skive ligger i den nordlige del af Midtjylland og helt ud til vandet, så er der ikke mange muligheder for at tage nogle større veje. Hvis man gerne vil nordpå, så kan man vælge at køre ad hovedvej 26 i nordgående retning. Hvis man dog hellere vil sydpå, så kan man tage hovedvej 34 i sydgående retning. Man kan også køre østpå, hvis man tager hovedvej 26 i den retning.

Tømrer hos Den Gode Håndværker

Alle vil selvfølgelig gerne have en god tømrer, så man ikke bare spilder sin tid og sine penge. Hos Den Gode Håndværker har man rig mulighed for at vælge imellem en masse forskellige tømrerfirmaer. Fordelen er nemlig helt klart, at de har samarbejde med mange forskellige firmaer, så man vil altid kunne finde et lokalt. Derudover er erfaring en høj prioritering.