Tømrer Slagelse

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS logo

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS

Vestergårdsvej 2
4200 Slagelse

Georg Berg A/S logo

Georg Berg A/S

Skovsøvej 23
4200 Slagelse

Profilmontage ApS logo

Profilmontage ApS

Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse

CP Tømrerfirma ApS logo

CP Tømrerfirma ApS

Islandsvej 16
4200 Slagelse

Tømrermester Lars Bruun logo

Tømrermester Lars Bruun

Byhøjvej 9
4200 Slagelse

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS logo

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS

Baldersvej 3
4100 Ringsted

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma logo

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma

Skovbrynet 2A
4220 Korsør

BBH-Byg logo

BBH-Byg

Lokesvej 17
4220 Korsør

Lars Printz A/S logo

Lars Printz A/S

Rugvænget 6
4100 Ringsted

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Tømrermester Scheibel ApS logo

Tømrermester Scheibel ApS

Haslevvej 24D
4100 Ringsted

ELTO ApS logo

ELTO ApS

Nordvangen 3
4220 Korsør

Tømrermester Søren Rasmussen logo

Tømrermester Søren Rasmussen

Kjærsvej 83
4220 Korsør

TM Jessen logo

TM Jessen

Reskavej 3
4220 Korsør

Korsør Byggeservice logo

Korsør Byggeservice

Fladsken 7 - 9
4220 Korsør

Simon Fjord A/S logo

Simon Fjord A/S

Østergade 3
4100 Ringsted

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Mester Byg Sjælland ApS logo

Mester Byg Sjælland ApS

Englerupvej 98
4100 Ringsted

Intro til Slagelse

Slagelse er en by på Sydvestsjælland, og er en af de ældste byer i Danmark. I byen findes en af de ældste teglstenskirker i Danmark, som nemlig stammer fra 1300-tallet. Slagelse er den største handelsby, du finder på Vestsjælland, og der er derfor gode muligheder for shopping i byen. Du finder blandt andet Vestsjællandscentret, som ligger i centrum af byen, og der er her mulighed for at købe næsten alt, hvad hjertet begærer.

Statistik om Slagelse

Slagelse er en del af Region Sjælland, og kommunen, som byen ligger i, hedder Slagelse Kommune. Som nævnt er Slagelse en af de største byer i Danmark, og der er faktisk mere præcist Danmarks 8. største by med sine 33.000 indbyggere.

Kort om tømrer

En tømrer er en, der udfører håndværk - som oftest i træ, hvorfor man også kan kalde en tømrer for en træsmed. Tømrere udfører forskellige former for arbejde, og det kan for eksempel være nybygning af huse, ombygning af huse eller renoveringer af ældre huse eller byggerier. Det er vigtigt at vælge en uddannet tømrer, da man så kan være sikker på, at det arbejde, man får leveret, er baseret på en uddannelse og på en masse hårde arbejdstimer, hvor tømreren har studeret og finpudset sine evner. Det er endnu bedre at vælge en autoriseret tømrer, da man her kan være helt sikker på kvaliteten af varen, og hvis man ikke er tilfreds, kan man som regel forholdsvis nemt få erstatning på en eller anden vis.For at nævne nogle konkrete opgaver for en tømrer på en normal arbejdsdag, så skal der typisk sættes døre og vinduer i nye og gamle huse, der skal lægges gulve, opsættes lofter, spær og tagplader. Der skal også monteres isolering. Og skillevægge skal sættes op, når ydermurene er på plads.Det kræver en ret god fysik for at kunne holde til arbejdet med at være tømrer. Man skal være i form, så man kan stå tidligt op, møde på arbejde og tage fat. Derudover skal man også kunne klare at arbejde i vanskelige arbejdspositioner og udføre opgaver i højden. Der dur derfor ikke, at man lider af højdeskræk eller har alt for mange gener i ryggen i forvejen. Dertil skal en god tømrer også kunne tale sproget i skurvognen, for at kunne socialt med de andre i teamet.

Logistik

Slagelse er en nem og hurtig by at komme både til og fra. E20-motorvejen går lige gennem Slagelse og fortsætter hele vejen til København, således at man nemt kan komme hertil. Det er desuden nemt at komme til både Korsør og til Storebæltsbroen, da det ligger tæt på Slagelse også.

Tømrer fra Den Gode Håndværker

Det er som nævnt vigtigt, når man er på udkig efter en tømrer, at man vælger en uddannet tømrer og allerhelst en autoriseret en af slagsen. Bestiller man en tømrer gennem Den Gode Håndværker, er man garanteret et godt stykke arbejde, der helt sikker gør dig tilfreds, og på denne måde kan du finde den bedste tømrer i Slagelse.Den gode oplevelse sikrer vi ved at have seks kriterier for håndværker på portalen. Alle virksomheder bør rydde op efter sig, levere kvalitet, til tiden og til den aftalte pris. Virksomhederne bør også være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Med de seks kriterier ved vi, at virksomhederne lever op til vores krav. Og på den måde har vi gjort vores til, at det bliver en god oplevelse at booke sin håndværker via vores portal.