Tømrer Sorø

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Sorø er en hyggelig perle

Sorø er en stemningsfuld by på Midtsjælland. På trods af hvad navnet antyder er der ikke tale om en ø, men derimod om en gammel by som har taget navn efter det munkekloster som engang lå i området. Sorø kan blandt andet prale af Sorø Akademi, og er generelt en by som har et rigt og travlt kulturliv.

Statistik om byen

Der bor omkring 8000 mennesker i Sorø, og med en bil kan man hurtigt og nemt nå andre byer som Slagelse, Korsør og København.

En tømrer er en alsidig ting

Som tømrer hersker der ofte fra kundernes side en forventning om, at man kan utroligt mange forskellige ting. I virkeligheden er tømrerfaget meget diverst, og tømrere kan være specialiseret inden for mange forskellige områder. Måske er det konstruktion, måske er det møbler, måske er det noget helt tredje. Lige meget hvad, så handler tømrerfaget først og fremmest om føling med materialer, fingerfærdighed og grundighed. Tømreren er tit den person som er med til at lægge et fundament for et rum, et hus eller en bygning, og for at resten spiller skal fundamentet som bekendt være i orden.Tømrerens typiske opgaver er også at lægge gulv, opsætte lofter og montere tagspær og tagplader. Det er derfor nødvendigt, at man som tømrer kan håndtere at arbejde i højden og balancere. Men der skal også laves skillevægge i huse, gamle som nye, isoleres og isættes nye vinduer og døre. Tømreren har altså mange forskellige opgaver, som udføres i forbindelse med nybyggeri eller vedligholdelse og renovering af ældre bygninger. Sidst men ikke mindst skal tømreren også kunne deltage i snakken i skurvognen og holde til en vis mængde koffein. Alt i alt skal en tømrer kunne holde til lidt af hvert og have en god fysik. Man skal også kunne komme op om morgenen og vide, hvor man skal tage fat.

Tømrere i Sorø har gode muligheder for lokale relationer

Som tømrer i en forholdsvis lille by som Sorø bør man udnytte, at man kan fokusere på det lokale liv og virkelig være i kontakt med sine kunder. Ønsker man at drive en virksomhed som fokuserer på byen, så skal man tænke på kvalitet frem for kvantitet. Der er dog også rig mulighed for at sprede sine arbejdsopgaver ud fra kun Sorø ved at benytte de gode kørselsmuligheder og sprede sine kunder ud over større dele af Sjælland. Sorø ligger logistisk godt for en tømrer. Byen ligger lige ud til E20 og samtidig er der gode landevejsforbindelser til Næstved. Så som tømrer i Sorø kan man nemt både satse lokalt og på hele Sjælland.

Tømrere på Den gode håndværker

Med hjælp fra Den Gode Håndværker kan man skille sig ud.Der er, som allerede nævnt, utrolig mange forskellige tømrere. For at skille sig ud og tiltrække kunder, kan det derfor være nødvendigt at gøre noget ekstra. At benytte sig af Den Gode Håndværker som reklameplatform kan være én af dem – her promoveres ens virksomhed, ens specialer og ens positive anmeldelser nemlig på den bedst mulige måde.Men man viser også, at man lever op til de seks krav, der er til håndværkerne på portalen. Vi forventer nemlig, at de rydder op efter sig selv, leverer kvalitet, til tiden og til den aftalte pris. Derudover regner vi med, at de er anbefalet af andre og er med i en garantiordning. Med kriterierne i hånden har vi valgt de bedste af de bedste. Og derfor kan du trygt vælge håndværker herinde, når du skal have en hjælpende hånd næste gang.