Tømrer i Viborg

Den Gode Håndværker Postnr 8800-8999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8800-8999

Støt din lokale håndværker
8800 Viborg

Gamborg Byg ApS logo

Gamborg Byg ApS

Farvervej 3
8800 Viborg

Tømrerfirmaet Andersen og Thybos eft. ApS logo

Tømrerfirmaet Andersen og Thybos eft. ApS

Farvervej 21
8800 Viborg

TSS Byg ApS logo

TSS Byg ApS

Mirabellevej 2
8800 Viborg

Ballentin Tømrer Service logo

Ballentin Tømrer Service

Kildebakken 11
8800 Viborg

Brødrene Bæks Byg logo

Brødrene Bæks Byg

Sejrøgade 18, 1.tv
8000 Aarhus C

ATS-BYG logo

ATS-BYG

Bækkevej 44
8930 Randers NØ

Din Byggemakker v/Brian Mortensen logo

Din Byggemakker v/Brian Mortensen

Fuglsangsvej 13
8940 Randers SV

BOSIMA ApS logo

BOSIMA ApS

Kirkevadbrovej 1
8960 Randers SØ

DOMUS BYG A/S logo

DOMUS BYG A/S

Gl. Hobrovej 180
8920 Randers NV

Intro til Viborg

Viborg ligger i Midtjylland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er også ofte blevet kaldt Jyllands hovedstad og I Viborg finder man Viborg Domkirke opført i 1100, men blev allerede i 1065 domkirkeby. Den centrale forvaltning for Region Midtjylland foregår i dag i Viborg og I 2012 blev hele Viborg kommune kåret til at være årets idrætskommune.

Statistik fra Viborg

I Viborg by er der 40.621 indbyggere og 96.479 borgere i hele Viborg kommune, som arealmæssigt er Danmarks næststørste kommune.

Tømrer

En tømrer kan hjælpe med alt fra at lægge gulv til renovering eller ombygning af hus. Tømrer arbejder med mange forskellige arbejdsopgaver, sætter lofter op, laver skillevægge, de kan hjælpe med at indsætte vinduer, døre osv. De sørger med andre ord for alt det håndværksmæssige, når det kommer til at bygge ting til hus og lignende, hvilket gør at der indenfor tømrerarbejde er mange og forskelligartede arbejdsopgaver.

Logistikken

De mange hovedveje til og fra Viborg gør det let at komme til byer, som Herning, Silkeborg og Randers. Fra Randers vil man desuden let kunne komme videre ud af E45. Viborg er på denne måde let at komme både til og fra, samt man kommer som håndværker også let rundt i lokalområdet.

Tømrer ved Den Gode Håndværker

Har man brug for hjælp fra en håndværker, vil det først og fremmest være vigtigt at vide at arbejdet bliver gjort ordentligt. På Den Gode Håndværker finder man en platform, hvor netop dette er garanteret også hvis det er en tømrer, man har brug for. Her bliver du tilknyttet lokale håndværkere, som er blevet anbefalet og godkendt af andre. Samt du er sikret, at den tømrer du får tilknyttet opfylder og hører ind under Den Gode Håndværkers egne seks kriterier for, hvordan håndværkerne udvælges.