Tømrer Vordingborg

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Idebyg logo

Idebyg

Herningvej 26B
4800 Nykøbing F

Bjarne Petersen A/S logo

Bjarne Petersen A/S

Københavnsvej 12
4800 Nykøbing F

Thomas Kristensen logo

Thomas Kristensen

Toftevej 5
4800 Nykøbing F

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

MP Energibyg logo

MP Energibyg

Dambækvej 5
4800 Nykøbing F

Hauge Byg ApS logo

Hauge Byg ApS

Grøftestykkerne 39
4700 Næstved

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

ABC Byg ApS logo

ABC Byg ApS

Fodbygårdsvej 33
4700 Næstved

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en by på det sydlige Sjælland. Det er en gammel færgeby og har et indbyggertal på cirka 12.000. Byen er måske bedst kendte bygningsværk er Gåsetårnet. Det er en 26 meter høj bygning og den kan ses fra lang afstand. Det er den eneste hele tilbagestående bygning fra Vordingborg Slot, der blev bygget i 1364 af Valdemar Atterdag.

Statistik fra Vordingborg

I 2007 blev Vordingborg samlet med Præstø, Langebæk og Møn og blev til Vordingborg Kommune. Hele Vordingborg Kommune er hjemsted for omkring 9.500 jobs. Blandt disse jobs er der selvfølgelig en god portion håndværkere. Dette inkluderer de fleste håndværkerfag så som murere, tømrere og andet.

Kort om tømrerfaget

Tømrere arbejder primært i træ, men også i andre materialer. De kan arbejde på både store og små projekter. Det er blandt andet også tømrere, der sætter vinduer eller døre i en bygning, laver gulvet og meget andet. De sætter også lofter og, sætter tagspær og lægger tagplader. Tømreren er også ansvarlig for varmeisoleringen og for opsætning af brædder ved træbeklædning af huse og skure. Tømreren arbejder både på nybyggeri, med renovering og restaurering af ældre huse og har derfor været set lidt af hvert.Det kræver en god fysik, hvis man skal være tømrer. Man skal kunne klare at stå og montere tagplader, mens man balanceret på tagspær. Og så er der også en del tunge løft. Derudover skal man kunne møde tidligt og tage fat. Sidst men ikke mindst skal man kende sin plads i skurvognen og vide, hvornår det er ens tur til at lave kaffe. Så der er mange både faglige, personlige og sociale krav at efterleve, hvis man vil klare sig som tømrer.

Lidt om at komme rundt for en tømrer i Vordingborg

I Vordingborg er der en lang række af gamle huse. De ældre bygninger er som oftest udført i træ og mursten og de kræver løbende renovationer. Det er derfor også nødvendigt med håndværkere, der kan udføre dette arbejde. Det er selvfølgelig også nødvendigt med en bil i dette område, da der kan være store afstande, der skal køres på samme dag og en mangel på offentlig transport, som man ellers har i større byer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du bestiller en tømrer, så vil han komme i sin egen bil.

Lidt om en tømrere på Den Gode Håndværker

Det er vigtigt, at du finder en god tømrer til at udføre din opgave. Har personen ikke både erfaring og viden, så er det ikke sikkert, at arbejdet kommer til at være veludført. Er arbejdet ikke veludført, så vil der med tiden opstå skader og dette kan være en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at du finder en god håndværker, der udfører arbejdet ordentligt. Med portalen her har vi forsøgt at hjælpe dig i den proces. Vi har nemlig fundet og udvalgt netop de gode, lokale håndværkere, som lever op til forventningerne. Vi finder samarbejdspartnere ud fra seks kriterier. Det drejer sig om, at virksomhederne skal rydde op efter sig selv, lave et godt stykke arbejde, gøre det til tiden og til den aftalte pris. Derudover må de godt være med i en garantiordning og være anbefalet af andre. Med de seks kriterier i hånden kan vi udvælge de rette virksomheder som for eksempel tømrere i Vordingborg. Så start her næste gang, du skal finde en god, lokal håndværker.