Vinduespudser i Esbjerg

Ingen resultater

Introduktion til Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og er beliggende i Sydvestjylland, hvor byen huser et rigt kultur- såvel som industri liv. Esbjerg er blandt andet kendt for Esbjerg Rock Festival, mens Aalborg Universitet har en afdeling i byen, som tilbyder unikke uddannelser ikke fundet mange andre steder i landet. Og så er de 4 store hvide mænd der sidder og skuer ud over vandet, nærmest blevet byens vartegn.

Statistik om Esbjerg

I Esbjerg finder du over 72.000 indbyggere, men i hele Esbjerg Kommune finder vi op mod 116.000 mennesker. Byen har også hele det vestlige Jyllands største byområde og har et areal på 742,5 kvadratkilometer, som blandt andet indbefatter Esbjerg Havn og Blue Water Arena, hvor fodboldklubben Esbjerg fB spiller.

Lidt om vinduespudsere

Vinduespudser Faget er karakteriseret ved en evne til at få selv de mest beskidte vinduer og glasoverflader til at skinne. Vinduespudsere kan udføre opgaver for både private, men også for firmaer eller offentlige institutioner. De er med til at holde glasset på de mange bygninger, som vi ser hver dag, rent og fint. På den måde kan dagslys let trænge ind til os, og det er godt for både krop og sind!

Logistik for Esbjerg

Esbjerg Station kan prale med toge, som går både til Aarhus og til København. Derudover er byen kendt for dens direkte forbindelse til både Kolding og Odense ved hjælp af motorvej E20. Dette gør, at mange let kan komme til Esbjerg, hvilket kun gøres lettere med Esbjerg Lufthavn. Skal du fra nærliggende Bramming, så vil det med E20-motorvejen tage omkring 25 minutter med bil.

Vinduespudsere hos Den Gode Håndværker

Når vi skal vælge lokale håndværkere, så sørger vi her hos Den Gode Håndværker for, at de kan levere en service, som er både konkurrencedygtig såvel som fagligt dygtig. Så får du de reneste vinduer muligt, mens vi sørger for, at sikkerheden bliver overholdt og anbefalingerne er i orden.