Vinduespudser Haslev

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Introduktion til Haslev

Haslev ligger i Faxe Kommune i det sydøstlige Sjælland. Byen er en af de største i kommunen, hvorfor blandt andet også kommunens hovedbibliotek ligger her. Byen er blandt andet kendt for Haslev Stationsbysmuseum, hvor det er muligt at blive klogere på byens historie. Derudover ligger der også flere herregårde i nærheden, som er meget kendte.

Statistik om byen

Der bor lidt over 11.000 mennesker i Haslev. Byen har aldrig haft købstadsstatus, som en række andre byer på Sjælland ellers har. Det har haft betydning for, at byen ikke er blevet større.

Kort om vinduespudserfaget

For mange mennesker er det en sur tjans at skulle pudse vinduerne bare et par gange om året. En vinduespudser kommer gerne og gør det en gang om måneden. Med det rigtige udstyr går det nemlig let som en leg, når han eller hun skal nå selv de mest besværlige vinduer på første salen i dit hus. Det er derfor en god mulighed for at slippe for en af dine pligter. De fleste laver en aftale med en vinduespudser om, at han eller hun skal komme med bestemte mellemrum. På den måde behøver du ikke mere at tænke på selv at skulle pudse vinduerne.

Logistik i forhold til Haslev

Haslev ligger ikke langt fra Sydmotorvejen, og der er dermed gode muligheder for at komme til og fra byen. Hvis du bor lidt væk fra byen, kan det muligvis stadigvæk betale sig for dig at bruge en vinduespudser fra Haslev. Det tager for eksempel kun 13 minutter at køre fra Haslev til Skulderløse og kun 10 minutter at køre til Terslev nord for byen. Hvis I er flere i dit område, der har brug for en vinduespudser, kan det være en god ide, at I prøver at få vinduespudseren til at komme den samme dag. Det kan være, at I kan spare nogle penge på den måde.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

En god håndværker er en person, der har styr på tingene. Det gælder både i forhold til pris, kvalitet og de regler, der gælder på området. For vinduespudsere, der ofte skal op at klatre på stiger, er det særligt vigtigt med sikkerheden.Men faktisk har vi udarbejdet seks formelle kriterier, som håndværkerne på portalen bør leve op til. Håndværkerne bør levere kvalitet. Og det skal være til tiden og til den aftalte pris. Derudover skal de være med i en garantiordning og være anbefalet af andre. Sidst men ikke mindst skal de altid rydde op efter sig selv, når de har været i gang. Af samme grund kan du trygt vælge din næste håndværker her fra portalen, næste gang du har behov for hjælp.