Vinduespudser Holbæk

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til byen Holbæk

Holbæk ligger på Nordvestsjælland, lige ud til Holbæk fjord. Byen ligger i Region Sjælland, og er som den største by i Nordvestsjælland et trafikalt og erhvervsmæssigt knudepunkt.

Statistik fra byen

Der bor lidt over 28.000 mennesker i Holbæk, hvilket gør det til den største by i Nordvestsjælland. I hele Holbæk Kommune bor der knap 71.000 personer. Byen har førhen været præget af industrielt erhverv, især i forbindelse med havnen, men i dag er det i højere grad serviceindustrien, der dominerer. Således er nogle af Holbæks store virksomheder i dag Sparekassen Sjælland og Holbæk Sygehus.

Vinduespudser

En vinduespudser pudser vinduer i alle slags bygninger. Vinduespudsere kan levere et stykke arbejde af høj kvalitet, der er svært at nå selv. Desuden kan vinduespudsere pudse udvendige ruder i høje bygninger og i bygninger, hvor vinduer ikke kan åbnes og pudses indefra. Vinduespudsere klarer også andre opgaver, såsom fjernelse af graffiti og polering af facader af forskellige slags.

Logistik

På grund af Holbæks centrale placering er det nemt at nå dertil fra mange af Sjællands større byer. Motorvej 57 starter i byen, og forbinder den med et netværk af andre motorveje på Sjælland, de nærmeste er 21 og 23. Via disse kan man i bil nå fra Holbæk til Roskilde på en halv time, til Ringsted på 40 minutter og til København på 50 minutter.

Vinduespudser hos Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker samler de bedste vinduespudsere i dit lokalområde. Lige meget hvor i landet, du bor, kan Den Gode Håndværker tilbyde dig en erfaren vinduespudser, der kan klare dine pudseopgaver på en fuldt tilfredsstillende måde. Kvaliteten er sikret, så du blot kan bestille en vinduespudser gennem portalen, læne dig tilbage og glæde dig til at se resultatet.