Vinduespudser Kalundborg

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Kalundborg

Kalundborg er som mange andre ældre byer i Danmark en gammel købstad. I dag er den som industriby, en by med gang i erhvervslivet. At byen er gammel købstad indebærer, at den på flere punkter har været et knudepunkt. For Kalundborgs vedkommende har dette især været som trafikknudepunkt, i og med at der har været flere færgeforbindelser herfra. Dog er kun forbindelsen til Samsø i brug i dag. Ydermere er Kalundborg en naturskøn by, da den som navnet angiver ligger ved Kalundborg fjord.

Statistik

Kalundborg ligger på Nordvestsjælland og er altså en del af Region Sjælland. Derudover lægger byen navn til kommunen af samme navn, Kalundborg Kommune. Byen har et indbyggertal på 16.432.

Kort om faget vinduespudser

At være vinduespudser er noget, som kan give en job mange forskellige steder i og med at det både kan være store virksomheder og private, der kan have brug for ens service. Som vinduespudser har man muligheden, for at skabe den personlige relation med kunden, da man som kunde ofte sætter pris på håndværk, og altså foretrækker at hyre den samme igen til opgaven. Da vinduespudsning er noget, der jævnligt skal ordnes, vil man uundgåeligt ende med, at kunne skabe en relation. Altså lægger faget som vinduespudser i høj grad op til kunderelationer.

Logistik

Selvom Kalundborg umiddelbart på kortet ligger lidt langt ude i Nordvestsjælland, så er der trods alt gode forbindelser rundt. For i bil er der kun omkring 40 km til Slagelse eller Holbæk, hvorfra man fra Slagelse kan tage motorvej E20 enten den ene vej mod København eller den anden vej mod Odense. Mulighederne er der altså, for at kunne være fleksibel i bil, både i forhold til, hvor man kommer fra, men også hvor man skal hen og servicere kunder.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

Vil man som kunde sikre sig et godt stykke arbejde, så er det værd at overveje Den Gode Håndværker. Her er fokus netop at gøre et godt stykke håndværk med høj kvalitet, hvilket fag det så end måtte være indenfor. Altså er det her man skal gå til, hvis kvalitet er noget, man sætter pris på.