Vinduespudser Køge

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til byen

Køge er en dejlig by. Køge er en af de ældste købstæder i Danmark. Køge har derfor en lang historie og flere seværdigheder at byde på. Der er Kjøge Mini By, som er en gengivelse af hele byen i naturformat. Til de shopping orienteret er der en stor lang gågade og butiksarkader. Til dem som værdsætter natur er havneområdet smukt uanset om det er sommer eller vinter. Køge har på grund af sin mange årige historie en stor charme og har en hyggelig atmosfære og stemning. Tiden har dog ikke stået stille i byen, men alt nybyggeriet er bygget så det er tro mod byens oprindelige arkitektur. Det er blot en af tingene, som der har gjort Køge til Danmarks 18 største by, samtidig med den er blevet kåret til den bedste handelsby i Danmark.

Statistik

Køge By fandtes som by allerede i 1100-tallet. Køge har grundet sin geografiske placering altid været et handelsmæssig knudepunkt, som har forbundet det sydlige og vestlige Danmark. Køge har i dag op 35.000 hvis man tæller oplandet med som går hele vejen fra Herfølge i syd til Ølsemagle Lyng. Denne størrelse gør at Køge er Danmarks 18. største by i dag.

Intro til faget

Mange håndværkerfag er man fristet til selv at forsøge sig med. Vinduespudsning er en af dem. Dog kan forskellen i resultatet tydeligt ses. Derfor er det ikke tilrådeligt at forsøge sig med egen vinduespudsning. Man bruger en del længere tid end den faglærte og samtidig bliver resultatet ikke nær så godt.

Logistik

Køge er stadigvæk et trafikalt knudepunkt. Derfor er det nemt at komme til og fra Køge. Igennem Køge går både E20 (Vestmotorvejen) og E47/E55 (Sydmotorvejen). Med udbygningen af Køge Bugt Motorvejen glider trafikken, selv i myldretiden. Dette gør Køge en god by at være vindues pudser i.

Den gode håndværker

Den Gode Håndværker forbinder vinduespudsere og kunder i Køge. Siden er intuitiv og simpelt opbygget. Kunden skal blot indtaste sit postnummer for herefter at blive forbundet med en af de mange gode kandidater, som kan hjælpe med at udføre vinduespudseropgaven i Køge. Vi har fundet de bedste håndværkere til opgaverne. Og dem har vi udvalgt ud fra seks kriterier. Vi regner med, at de kommer til tiden og udfører et godt arbejde til den aftalte pris. Derudover bør de være med i en garantiordning, være anbefalet af andre og rydde op efter sig selv. Med de seks kriterier har vi gjort en hel del for at sikre, at du får en god oplevelse, næste gang, du bestiller en håndværker. Og håndværkeren bør du naturligvis finde her på portalen.