Vinduespudser Korsør

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Tag til Korsør

Korsør er byen, hvor postnummeret er 4220 og hvor man blandt andet kan være så heldig at stifte bekendtskab med Korsør Søbatteri. Denne by er en del af Slagelse Kommune og i et større perspektiv er det Region Sjælland, som skaber rammerne for byen. Sognet for denne by er det som hedder Sankt Povls Sogn. Byen befinder sig i Sydvestsjælland og desuden ligger byen lige ved siden af Storebælt, som er farvand. Der er både Sydbyen og så er der Halsskov, som er de to dele, som byen består af.

Statistik fra Korsør

Byen Korsør er forholdsvis lille med sine blot 14.603 indbyggere, hvilket er et tale fra 2016. Et andet tal fra 2016 er, at der i hele kommunen bor 78.140 så det vil sige, at kun en mindre mængde af alle dem, som bor i kommunen bor i byen Korsør. Arealet er dog ikke småt da det er hele 567,34 km2.

Om vinduespudser faget

Med så smuk en by er det en skam ikke at kunne se ud på den smukke natur, og til dette har man af og til brug for en vinduespudser. I Korsør er der mange, som vælger at have meget store vinduer da der bor så få mennesker, at ingen kan kigge ind. Det kræver dog, at man kender en god vinduespudser, for det som en sådan gør er, at vedkommende pudser de vinduer, som det er nødvendigt at pudse.

Om logistikken for Korsør

Det er især sejlads til Fyn, som er kendetegnet ved Korsør for det at tage til Fyn fra Korsør er meget nemt. Så hvis du selv bor på Fyn og skal ud til en kunde, som bor i Korsør så vil det ikke tage dig lang tid før du er her. Overfart har mange gange fundet sted til Nyborg, hvilket de fleste ved.

Om vinduespudseren på Den Gode Håndværker

At være en vinduespudser gør, at det vil være en god ide at være til stede på Den Gode Håndværker. For hvis folk har brug for en god håndværker, og det kunne for eksempel være en vinduespudser så er der stor sandsynlighed for, at de vil kigge forbi Den Gode Håndværker.Det skyldes ikke mindst, at vi fokuserer på kvalitet og kun har de håndværkere med, som opfylder vores seks kriterier for godt håndværk. Gode håndværkere rydder f.eks. op efter sig selv. De bliver også færdige til tiden, til den aftalte pris. Desuden er anbefalet af andre og med i en garantiordning. Sidst men ikke mindst leverer de naturligvis et godt stykke håndværk, der holder år efter år. Ved at have disse seks kriterier stillet op, er det muligt at for at kun at samle på de bedste håndværkere, herunder vinduespudsere i Korsør. Så kig her forbi portalen, når skal bruge en håndværker næste gang.