Vinduespudser Maribo

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Maribo

Maribo er en gammel købstad, der ligger i den østlige del af Lolland. Byen er kendt for at være Kaj Munks fødeby og for den smukke gamle Maribo Domkirke. Byen er et vigtigt knudepunkt i forhold til arbejde, indkøb og uddannelse.

Statistik om byen

Der er omkring 6000 indbyggere i Maribo, der ligger i Lolland Kommune. Kommunen har et areal på 891 kvadratkilometer, og der bor omkring 43.000 mennesker. Huspriserne i Maribo er generelt meget lavere end i resten af landet. Det gøre, at de håndværkere, der bor i byen, ikke har lige så mange udgifter til at leve og bo, og du kan derfor være heldig at finde en billig håndværker.

Lidt om vinduespudserfaget

Det kan være svært at pudse vinduer selv. Ikke mindst hvis du har vinduer på første sal eller højere oppe. Derudover kan det være noget, der er svært at nå i en travl og stresset hverdag. Det kan derfor være en god ide, at du får en vinduespudser til at gøre det. En vinduespudser har det rette udstyr og kan nemt og hurtigt klare opgaven. Det kan være en god ide at snakke med de andre på din vej om, at I vælger den samme vinduespudser. Det kan give jer noget rabat.

Logistik i forhold til Maribo

Maribo ligger godt placeret ved landevejen i den østlige del af øen. Det er derfor nemt for vinduespudsere fra byen at komme ud til de mindre byer. Fra Maribo til Bandholm i nord tager det for eksempel kun 12 minutter, mens det til Holeby i syd tager 13 minutter.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

Der er mange ting at holde styr på, når du skal vælge en håndværker. Det gælder også, når du skal vælge en vinduespudser. Her på Den Gode Håndværker prøver vi at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den bedste håndværker til den givne opgave. Det er lige meget, hvad den går ud på.Vores vinduespudsere bliver set grundigt efter i sømmene, før du kan se dem her på vores side. Du kan derfor stole på, at det er nogle dygtige og kompetente folk.