Vinduespudser Nakskov

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Nakskov

Nakskov, som er Lollands største by, er en gammel købstad, hvori der altså gemmer sig meget historie. Blandt andet har Nakskov en af Danmarks ældste gågader og har ikke mindst et gammelt skibsværft, som i sin tid havde stor betydning for byen, hvor det i dag er Nakskov sukkerfabrik, som er en af de helt store virksomheder. Hertil kan tilføjes mange flere, blandt andet det som mange kender, som det førhen værende OTA. Derudover er det også søfartshandel vigtigt for byen. Generelt er Nakskov en industriby og har altså et velfungerende erhvervsliv. Dette sammensat med at være Lollands største by gør også at det netop formår at have det erhvervsliv, som byen har.

Statistik

Nakskov ligger på Lolland og altså en del af Lolland Kommune og Region Sjælland. Byen ligger i bunden af Nakskov Fjord, hvilket er på øens vestkyst. Byen har 12.688 indbyggere.

Kort om faget vinduespudser

Som vinduespudser skal man ganske enkelt servicere ved at rengøre folks vinduer. Dette kan være for både alt fra virksomheder, til skoler, butikker og private kunder. Det er et fag, som kræver perfektionisme til en hvis grad, da det færdige resultat skal sidde lige i skabet. Vinduerne skal stå helt klare og skarpe ved endt arbejde. Man får lov til at komme ud mange forskellige steder, samt der er mulighed, for at kunne opbygge nogle gode kunderelationer. Altså et fag der kræver flere kompetencer.

Logistik

Ved at Nakskov ligger tæt på Maribo, med en omkring 30 kilometers afstand imellem, så giver dette gode kørselsmuligheder, da man herfra kan tage den direkte motorvejsforbindelse E47, som kører til både Køge og København. Forbindelserne i bil er altså gode, trods Nakskovs placering, hvilket gør det nemt i forhold til at kunne komme rundt til kunderne.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker er kvaliteten og relationen i fokus. Her handler det lige netop om godt og ordentligt håndværk, samt garanti herfor. Altså er det for dem som vil være på den sikre side, ligegyldigt hvilket håndværk det så end måtte være, de har brug for hjælp til.