Vinduespudser Ringsted

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Introduktion til Ringsted

Ringsted er en af Danmarks ældste byer med en historie, der går helt tilbage til 1000-tallet. Den ligger i Midtsjælland og er en del af Region Sjælland. Byens lange historie er da også stadig tydelig i byen. Det gælder ikke mindst i byens centrum, hvor den gamle kirke Sankt Bendts Kirke ligger. Den blev bygget i 1170 og er dermed Danmarks ældste murstenskirke. På byens torv kan man se nogle af de gamle tingsten, hvor der i vikingetiden blev holdt møder.

Statistik om byen

Der bor lidt over 22.000 personer i selve Ringsted by og lidt over 34.000 mennesker i hele Ringsted Kommune. Selvom der kun er 60 kilometer til København og 34 kilometer til Roskilde, er boligpriserne i Ringsted en del lavere end de er i de større østligere byer.

Kort om vinduespudserfaget

Vinduespudsere har det rette udstyr til at pudse dine vinduer hurtigt og effektivt. Det gør, at du selv slipper for tjansen. Ofte kommer de forbi, mens du er på arbejde. Det gør, at du kan vende hjem til fine, rene vinduer. De fleste laver en aftale med en vinduespudser om, at han eller hun skal komme forbi en gang imellem og pudse vinduerne. Det er op til dig, hvor ofte du gerne vil have pudset vinduerne. En vinduespudser har som regel en række specialudstyr til at nå vinduer, der sidder højt oppe.

Logistik i forhold til Ringsted

Ringsted ligger tæt på motorvejen og landevejen. Det gør, at det er nemt at komme til og fra byen. Hvis du bor lidt uden for selve Ringsted by, er det meget muligt, at det stadig kan betale sig for dig at bruge en vinduespudser fra Ringsted. Fra Ringsted til Haraldsted tager det for eksempel kun et kvarter i bil, mens det fra Ringsted til Ørslev i den anden ende af kommunen tager 16 minutter.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker screener vi alle vinduespudsere grundigt for at kunne frem til de bedste i dit område. Det gør, at du altid kan være sikker på at finde en håndværker, der tilbyder en god kvalitet, en god pris og har styr på sikkerheden og gældende lovkrav. Faktisk har vi nedfældet seks kriterier, som vi mener, at alle håndværkere på portalen skal leve op til. Det drejer sig om, de skal levere kvalitetshåndværker. Og det skal ske til tiden. Og til den aftalte pris. Derudover skal de være med i en garantiordning og være anbefalet af andre i branchen. Sidst men ikke mindst skal de rydde op efter sig selv for at aflevere et færdigt stykke arbejde, som giver tilfredse kunder. Alle håndværkerne på portalen lever op til disse krav. Og derfor kan du trygt finde din næste håndværker her, næste gang du har en opgave, der skal løses.