Vinduespudsere i Sønderborg

Sønderborg Vinduespolering logo

Sønderborg Vinduespolering

Lavbrinkevej 7
6400 Sønderborg

Sundeved Vinduespolering logo

Sundeved Vinduespolering

Bojskovskov 25
6400 Sønderborg

Vinduespolering v/Yasmine Abdul Rahman logo

Vinduespolering v/Yasmine Abdul Rahman

Vestervang 28
6400 Sønderborg

Luxus Vinduespolereren logo

Luxus Vinduespolereren

Stenbjergparken 5
6400 Sønderborg

Blå Vinduespolering v Vagn Engstrøm logo

Blå Vinduespolering v Vagn Engstrøm

Mosevej 6
6400 Sønderborg

Den gode håndværker – vinduespudser i Sønderborg

Intro om SønderborgSønderborg er en købstad i Sønderjylland. Byen er adskilt af Alssund, således at den er delt op i to. Størstedelen af byen ligger dog på øen Als. Sønderborg ligger i et meget historisk område, i nærheden af lokationer som Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot og er i øvrigt kendt for dens årlige ringridning stævner.

Fakta om Sønderborg

Byen er den største i Sønderjylland med dens 27 785 indbyggere. I hele Sønderborg Kommune bor der 74 650 indbyggere. Kommunen har et areal på 495,86 km².

Lidt om faget

Det er så dejligt med rene, gennemsigtige vinduer; det er bare ikke altid, man har tiden til at gøre det selv. Derfor skal du kontakte en vinduespudser. De er dygtige, de er professionelle og så får de arbejdet gjort i en fart, uanset om opgaven lyder på mindre vinduespartier i en lejlighed/villa eller større vinduespartier på store bygninger.

Logistik og transport

Sønderborg er kendetegnet ved at være delt i to, men via Kong Christian den X’s Bro og Alssundbroen er det nemt at komme Jylland til Als. Der er forbindelse til Sønderborg fra den Sønderjyske Motorvej E45 fra Aabenraa-området ad Hovedvej 41. Fra Kruså kommer man til Sønderborg via Hovedvej 8.

Om Den gode håndværker

På Den Gode Håndværker sætter vi en ære i at finde den bedst mulige håndværker, der passer til dine behov, uanset om det er en tømrer, vvs-mand eller noget helt tredje (eller fjerde). Det er tit svært at gennemskue, hvilke håndværkere der er de rigtige for dig, så vi har valgt at gøre forarbejdet for dig. Vi har valgt håndværkerne ud fra seks kriterier:De skal være anbefalede af andre.De skal være med i en garantiordning.De skal levere et godt stykke arbejde.De skal være punktlige og effektive.De skal levere arbejde til rimelige priser.De skal rydde op efter sig selv efter endt arbejde.Ud fra disse kriterier har vi udvalgt vores håndværkere, og så er det ellers bare op til dig at finde den rigtige.