Vinduespudser Sorø

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Introduktion til Sorø

Sorø ligger på Midtsjælland og er hovedby i Region Sjælland. Det er en lille by med en lang historie. Byen ligger i et område med mange søer, og selvom det ikke er muligt at blive helt enige om, hvor navnet Sorø stammer fra, er man sikker på, at det har noget med søerne at gøre. Enten stammer navnet fra det gamle munkekloster, som munkene kaldte Sor Ø, fordi det lå på en ø, ellers stammer det fra det dynd, der findes i søerne. Byen er særligt kendt for Sorø Akademi, der ligger i byen.

Statistik om byen

I Sorø by bor der lige knap 8000 mennesker, mens der i hele Sorø kommune bor omkring 29.000 mennesker. Byen blev grundlagt allerede i 1100-tallet og er derfor en by med en lang historie.

Kort om vinduespudserfaget

Vinduespudsere kan pudse dine vinduer hurtigt og effektivt. De har de rette redskaber til at klare det på ingen tid. Det er der for en mulighed for dig for at spare dig selv for en masse tid og besvær, som du ellers ville have brugt på det. De fleste laver en fast aftale med en vinduespudser, så de kan få vasket deres vinduer med jævne mellemrum. Det vil typisk være en gang om måneden. Men det er op til den enkelte at vurdere. De fleste vinduespudsere er meget fleksible i forhold til det.

Logistik i forhold til Sorø

Sorø ligger centralt midt på Sjælland. Der er derfor ikke langt til de nærliggende større byer. Hvis du bor der, er det værd at undersøge, om det kan betale sig for dig at bruge en vinduespudser fra Sorø i stedet for fra din egen by. Der er for eksempel kun 13 kilometer til Dianalund, 15 kilometer til Slagelse og 16 kilometer til Ringsted.

Vinduespudsere på Den Gode Håndværker

Vi sætter altid det gode håndværk i centrum, og det gør vi selvfølgelig også, når det kommer til vinduespudsere. Vi vil gerne hjælpe vores brugere med at finde de bedste, billigste lokale håndværkere. Det er derfor ikke alle og enhver, du kan finde på vores sider, men nogle der er nøje udvalgt.Og de er udvalgt efter seks berømte kriterier. De skal nemlig rydde op efter sig selv, levere til tiden, levere til den aftalte pris, være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Og sidst men ikke mindst skal de naturligvis levere et rigtig godt stykke arbejde. Håndværkerne her på portalen lever op til disse krav. Og du kan derfor trygt vælge håndværker her.