Vinduespudser Vordingborg

Dream Team Cleaning logo

Dream Team Cleaning

Marienbergvej 111
4760 Vordingborg

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en by placeret i det sydlige Sjælland. Den er hovedbyen i kommunen Vordingborg Kommune. Oprindeligt dækkede kommunen (G. Vordingborg Kommune) kun Vordingborg og opland. Men efter kommunesammenlægningen kom Møn, Langebæk og Præstø ind under Vordingborg Kommune. Vordingborg er mest af alt kendt for dens gåsetårnet Og byen motto er også “Byen med Gåsetårnet”. Dog har de også ruinerne omkring Vordingborg slot, som omkranser det berømte gåsetårnet og dermed vidner om, at stedet engang var centrum for for politisk og militær magt.Generelt er Vordingborg præget af historiske hændelser. Byens første vigtige milepæl var, da kongen i 1157 opførte en borg, der skulle fungere som samlingssted for flåden til forsvar og angreb. Det var især venderne, som man frygtede og var klar til at forsvare sig mod fra Slottet, der vender ud mod Masnedsund. I den forstand er det også nemmere at forstå byen placering. Den ligger ud til vandet med godt overblik over eventuelle farer til søs. Og da slottet blev placeret på en markant høj, har det været noget nær en umulig opgave at komme ind på slottet for venderne. Samtidig ligger slottet lunt inde bag halvøen Oringe, hvor der i dag ligger et hospital for sindslidende. Og på den måde har Vordingborg ligget på den perfekte placering.Men det er ikke bare slottet, der vidner om byen stolte historie. Kirken fra 1388, Vor Frue Kirke, ligger ikke langt fra slottet. Og den ligger op ad voldgraven, som strækker sig hen mod bakken, hvor slottet oprindeligt lå.I Vordingborg er der både muligheder for gymnasie, erhvervsuddannelse og tekniske gymnasie. Derudover er der også muligheder for at gå på business school.Sidst men ikke mindst er Vordingborg jo også byen, hvor Morten Olsen voksede op. Af den grund har byen navngivet en vej efter den tidligere landstræner, hvorfor man altså kan finde Morten Olsens Allé.Om sommeren er der den berømte Vordingborg festival at glæde sig til. Og Orø strand tiltrækker ligeledes masser af besøgene.

Statistik om Vordingborg

Vordingborg ligger navnet til Vordingborg kommune. Der er omkring 11.908 indbyggere i byen. Byen blev grundlagt i 1100-tallet, og er som førnævnt præget af dansk historie. Vordingborg er en af de sydligste byer inden Sjælland bliver til Falster. Byen er også placeret 92 km væk fra København.

Vinduespudser i Vordingborg

En vinduespudser sørger for, at ens ruder er rene pæne. Man kan let glemme, at de er her, men så snart ens ruder er beskidte, er man lykkelig over, at de eksisterer. Der er ingen tvivl om, at det er et stykke arbejde, som man sagtens selv ville kunne gøre. Alligevel er der mange fordele ved at få en professionel vinduespudser til at ordne ens beskidte vinduer. Først er vinduespudsning noget, der kan tage en hel dag, da det skal ordnes både udvendig og indvendig. Desuden kan det volde problemer, da det kan være svært at gøre det ordentligt. Derfor er en professionel vinduespudser ideel, hvis man ønsker at spare tid. Hvor ofte, man har behov for vinduespudsning afhænger i høj grad af, hvor man bor. Hvis man bor tæt ved havet, vil man for eksempel have langt mere brug for at få pudset vinduer ofte.

Logistik til Vordingborg

Vordingborg ligger i det sydligste Sjælland. Dog er der fremragende infrastruktur får håndværkerne i området. Især den nord- sydgående motorvej E47 giver mulighed for at komme langt på kort tid. Da Vordingborg ligger tæt på denne motorvej, er der mulighed for at komme helt til Køge, Nykøbing Falster eller Næstved inden for en time. Og derfor ser man ofte, at håndværkere som vinduespudsere dækker et større område. Broen over Storstrømmen, nemlig storstrømsbroen gør det også muligt at komme til Falster på få minutter. Broen starter fra Masnedø, som er en lille ø, der ligger direkte op ad Vordingborg.

Vinduespudser på Den Gode Håndværker

Når man endelig har bestemt sig for at bruge penge på sin vinduespudsning, så skal man også have noget for pengene. Man kan sikre kvaliteten ved at bestille gennem Den Gode Håndværker. Den gode håndværker er nemlig en portal, der forbinder kvalitetsbevidste forbrugere med gode, lokale håndværkere.Vi har samlet håndværkere som alle kender værdien af at komme til tiden, arbejde til aftalt pris, er anbefalet af andre, er tilknyttet en garantiordning. Kort sagt kan du her på portalen finde netop de håndværkere, som er værd at satse på som forbruger, hvis du forventer kvalitet.