VVS Greve

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Intro til Greve

Greve Kommune er en kommune, der er placeret i det nordøstlige Sjælland i nærheden af København. I Greve kommune finder man rig mulighed for uddannelse, og derfor søger mange unge mennesker også til Greve. Det skyldes også, at kommune er tilpas tæt på København til, at man nemt kan komme frem og tilbage, men på samme tid er det også tilpas langt fra København, så det ikke er absurd dyrt at bo der. Af skoler finder man muligheder for alle aldersgrupper. Først og fremmest er der 13 folkeskoler at finde i Greve kommune. Dette er i sig selv mange, men herudover kan man også finde to privatskoler samt tre specialskoler. Når man så er færdig på folkeskolen er der mulighed for, at man studerer videre i Greve. Her kan man tage 10. Klasse på Dagmarskolen, som fungerer som et 10. Klasses center. Hvis ikke dette vækker interesse kan man også søge på Greve gymnasium. Kommunen har også en produktionsskole og SOSU Sjælland Greve. Dog er det ikke kun muligheder for uddannelse man kan finde i Greve. Der er også mange kulturelle tilbud såsom Greve svømmehal eller Greve teater- og musikhus.

Statistik

Greve kommune er en kommune med et areal på 60,31 kvadratkilometer. I kommunen kan man finde 49.518 indbygger. Dette resulterer i, at der er en befolkningstæthed på 821 indbyggere pr kvadratkilometer. Greve kommune er bestående af 6 sogne og blev til under kommunalreformen tilbage i 1970. I Greve kommune er det byen Greve, der udgør den største del af indbyggertallet, og det svarer i virkeligheden til, at der er 42.437 indbyggere i Greve by.

Om faget VVS

VVS er en betegnelse, der dækker over flere forskellige ting. Det er et paraply begreb, der dog overordnet set beskæftiger sig med varme, ventilation og sanitetsteknik. Når man snakker om VVS omfatter det både selve erhvervet, men også et ingeniørtekniskbegreb.

Logistik

Man kan let komme til Greve med bil. E20 motorvejen kører lige igennem kommunen. Denne motorvej forbinder i virkeligheden København med en stor del af Midtsjælland.

VVS´ere på Den gode håndværker

Hvis man ønsker at finde den perfekte VVS ‘er i området omkring Greve kan man let finde kvalificerede bud ved at søge på Den Gode Håndværker.Det kan man blandt andet fordi, at vi på portalen udvælger vores håndværkere nøje og bruger seks kriterier til at finde de helt rette. De seks kriterier går ud på, at vi forventer, at de kommer til tiden, lavet er godt stykke arbejde og fakturerer den rette pris. Dernæst må de også godt være med i en garantiordning, være anbefalet af andre og rydde op efter sig selv. Med de seks kriterier i hånden og andre redskaber har vi fundet de rette håndværksvirksomheder, så du kan vælge trygt ved næste opgave.