VVS Korsør

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Intro til Korsør

Korsør ligger i det vestlige Sjælland og er kendt for at være sidste stop, inden man kører over Storebæltsbroen til Fyn med enten bil eller bus. Byen er delt i to dele – en nord og en syd for det smalle stræde, der fører ind til Korsør Nor.

Statistik om byen

I selve Korsør by bor der lidt over 14.600 personer. I hele Slagelse Kommune, som Korsør i dag er en del af, bor der lidt over 78.000 personer fordelt på 567,34 kvadratkilometer. Byen har en lang og gammel historie, og det første byvåben er fra 1519.

Kort om vvs-faget

Der er rigtig mange situationer, hvor det kan være praktisk for dig at have en vvs’er til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være, når du skal have lavet nyt badeværelse og derfor har brug for at få installeret et nyt toilet og en ny håndvask. Det kan også være, at du gerne vil have etableret badeværelse i et rum, hvor der ikke er det i forvejen. Det behøver dog ikke at være en stor opgave, for at du kan få brug for en vvs’er. Hvis din vandhane drypper, eller dit gasfyr har brug for et eftersyn, kan en vvs’er også hjælpe dig. Mange vvs’ere kan desuden hjælpe i forbindelse med tagrender og nedløbsrør. De fleste vvs’ere har en døgntelefon, så du altid kan komme i kontakt med dem, hvis toilettet er stoppet, eller der er et vandrør, der er sprunget.

Lidt om logistik i forhold til Korsør

Korsør by ligger ikke langt fra Vestmotorvejen, og det er derfor nemt og hurtigt at komme til og fra byen i bil. Derudover er der en række landeveje i området, der gør det nemt for en vvs’er at komme ud til dig i en fart. Fra Korsør til Skælskør tager det for eksempel kun 17 minutter i bil.

Vvs’ere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på håndværkere, der er til at stole på. Det vil sige håndværkere, der udfører et godt stykke arbejde til en rimelig pris. Med vores side prøver vi at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til de bedste håndværkere.Vi vælger håndværkere til portalen ud fra seks kriterier: Vi regner naturligvis med, at de udfører et godt stykke arbejde, til den aftalte pris og til tiden. Derudover forventer vi, at de er med i en garantiordning, bliver anbefalet af andre og rydder op efter sig selv. Med de seks kriterier kan vi vælge de bedste håndværkere til portalen. Og det gælder også, når vi finder VVS´ere i Korsør. Så find din håndværker her næste gang, du skal bruge en håndværker.