VVS Ringsted

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Intro til Ringsted

Ringsted er en købstad, der ligger på Midtsjælland. Byen menes at kunne spores helt tilbage til Vikingetiden, og man mener, at den er grundlagt i 1000-tallet. I Ringsted finder du Danmarks første og dermed ældste murstenskirke, Sankt Bendts Kirke, som var færdigbygget i 1170. Byen er en moderne handelsby, og man kalder den desuden for Danmarks eneste outletby, fordi man har finder Ringsted Outlet. Også her finder man Hansen’s Konditori og Cafe, som blev grundlagt i byen i 1796, og som dermed er Danmarks ældste konditori.

Statistik om Ringsted

Byen er en del af Region Sjælland og desuden af Ringsted Kommune. Ringsted er med sine 22.231 indbyggere anno 2016 Danmarks 29. største by.

Kort om VVS

VVS står for varme-, ventilations- og sanitetsteknik, men stod før i tiden for vand-, varme- og sanitetsteknik. Faget hører under faggruppen håndværker, og de opgaver, man kan blive udsat for som VVS’er, kan variere meget inden for faget. Man kan som VVS’er for eksempel få den opgave, at man skal sætte et ventilationsanlæg op, ordne et vandrørssystem eller at man skal installere diverse ting i hjem og/eller virksomheder. E VVS’er kan være autoriseret, og denne titel kan de opnå ved at gennemgå en kontrol, som overvåges af Sikkerhedsstyrelsen. Det er altid det bedste valg at hyre en uddannet og foretrukket også en autoriseret VVS’er, fordi man kan være sikker på, at disse gør arbejdet ordentligt, idet de er blevet uddannet til at udføre det, og de kan derfor komme frem til den bedste løsning og sætte denne i gang.

Logistik

Ringsted er delt op af E20-motorvejen, som gør det nemt at komme både til og fra byen. Det vil også sige, at der hurtigt kan komme en VVS’er fra Ringsted og ud til dig, der bor i områderne omkring. Desuden ligger byen tæt på både København og Storebæltsbroen, så der er gode muligheder for hurtig transport.

VVS’er fra Den Gode Håndværker

Som tidligere nævnt er det altid at foretrække at vælge en VVS’er, der er uddannet inden for sit fag, og som derved kan sit kram. Bestiller du en VVS’er gennem Den Gode Håndværker, er du altså garanteret, at det stykke arbejde, du får lavet, er helt i orden - og mere end det - og at de går professionelt til værks.Det skyldes ikke mindst, at vi her på portalen vælger håndværkerne ud fra seks kriterier. Vi forventer, at håndværkerne rydder op efter sig selv og kommer til tiden. Derudover skal opgaven selvfølgelig udføres ordentligt til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst skal hver enkelt håndværker være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. På den måde har vi gjort vores til, at det bliver en god oplevelse, når man booker sin håndværker via Den gode håndværker.