VVS Roskilde

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Intro til Roskilde

Roskilde er en af Danmarks ældste byer, og det er tydeligt at se i byen, hvor man blandt andet finder den berømte domkirke og Vikingeskibsmuseet. Derudover er byen også kendt for at være hjemsted for Roskilde Festivalen, der finder sted hvert år i starten af sommerferien. Roskilde er en populær by at bo og arbejde i. Den ligger i bunden af Roskilde Fjord, hvilket giver en del huse med havudsigt. Derudover er der gode transportmuligheder ind til København og det øvrige Sjælland. Roskilde er hovedbyen i Roskilde Kommune. Der bor lidt over 50.000 mennesker i selve byen og lidt over 86.000 personer i hele kommunen. Kommunen har et areal på 211 kvadratkilometer. Huspriserne i Roskilde er generelt højere end på store dele af det øvrige Sjælland på nær hovedstadsområdet.

Kort om VVS

Der er mange situationer, hvor du kan få brug for en VVS’er. Det kan for eksempel være, hvis du skal have lavet et nyt badeværelse, eller hvis du skal have lavet om på dit nuværende badeværelse. Det kan også være, hvis din vandhane eller dine vandrør er utætte. Mange VVS’ere har døgnservice, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis der skulle opstå problemer med toilet eller vandrør om natten. Der kan det være afgørende, at du hurtigt kan få hjælp.

Logisktik

Roskilde ligger tæt på København og med gode forbindelser til det øvrige Sjælland. Selvom du ikke bor i selve Roskilde by, vil det altså være nemt for dig at få en VVS’er fra Roskilde til at komme. Fra Roskilde tager det for eksempel kun 15 minutter til Gundsømagle nord for byen, mens det tager 21 minutter til Lejre sydvest for byen.

Find din VVS fra Roskilde på Den gode håndværker

På Den Gode Håndværker ser vi det som vores vigtigste opgave at finde frem til nogle gode og kompetente VVS’ere at præsentere for dig. VVS arbejde skal gøres hurtigt, effektivt og solidt første gang. Vi lægger vægt på at præsentere, hvad de forskellige VVS’ere i dit område kan. Det er den bedste måde for dig at finde den håndværker, som du har brug for.Men vi har også nogle kriterier, som alle håndværkere på portalen skal leve op til. De skal f.eks. komme til tiden og levere et godt stykke arbejde. De bør også levere til den aftalte pris og rydde op efter sig, når de er færdige. Ydermere bør de være anbefalede af andre og være medlem i en garantiordning. Lever de op til alle disse seks kriterier, kan håndværkerne være med på portalen. På den måde er du sikker på at møde kvalitet, når du leder en håndværker her hos os.