VVS Skive

Stenfeldt logo

Stenfeldt

kjeldbjergvej 2
7800 Skive

BGJ VVS ApS logo

BGJ VVS ApS

Frisenborgvej 8 N
7800 Skive

Td VVS og Energispecialist logo

Td VVS og Energispecialist

Hemmersvej 47
7800 Skive

Sebastians VVS Teknik logo

Sebastians VVS Teknik

Ballingvej 70
7800 Skive

Jysk Gas og VVS Teknik ApS logo

Jysk Gas og VVS Teknik ApS

Stårupgårdsvej 4
7840 Højslev

Introduktion til Skive

Skive er en by, der ligger i Midtjylland helt ud til Limfjorden. Den ligger dog meget tæt på grænsen til at være i Nordjylland. Selve navnet Skive har en speciel betydning på oldnordisk. Det betyder nemlig forsvarsværk. Det er også meget passende, da Skive har den største kaserne i hele Danmark. Så der er nok af beskyttelse i byen.

Statistik om Skive

Skive er selvfølgelig en by, der befinder sig i Midtjylland og helt op ad Limfjorden. Selve Skive Kommune har en størrelse på 680,7 km2, hvor der i alt befinder sig 45.599 personer. Hvis man ser på Skive by, så befinder der sig 20.809 mennesker.

VVS

Et nyt køkken og ny gulvvarme i badeværelset er ikke noget, som man umiddelbart kan klare selv. Det er netop derfor, man bør kontakte et VVS-firma, der med glæde vil hjælpe med alle VVS opgaver. Helt generelt er forkortelsen for VVS noget, der beskriver faget godt: varme, ventilation og sanitetsteknik. Man har dog før også benyttet sig af ordet vand. Det er et meget bredt fag, hvor man arbejder med mange forskellige ting.

Logistik

Da Skive ligger ud til Limfjorden, så er det også begrænset, hvor man måder man kan køre ind til Skive på. Gennem Skive går først og fremmest hovedvej 26. Den giver muligheden for at køre mere nord på og over Limfjorden. Hvis man tager den anden retning, så kommer man mere øst på. Hvis man derimod vælger at tage hovedvej 34, så kommer man mere sydpå.

VVS hos Den Gode Håndværker

Med så mange lokale steder og VVS-firmaer, så er det meget vigtigt for Den Gode Håndværker, at det er nogle folk, der er uddannet rigtig godt og er klar på at hjælpe. På den måde kan man nemlig få den bedste oplevelse, når man nu skal til at lave om i sit hus. Det er helt generelt bare praktisk, at man kan finde et sted så lokalt i forhold til, hvor man bor henne.