VVS Slagelse

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Intro til Slagelse

Slagelse er placeret på Sydvestsjælland, og er en af Danmarks ældste byer. I midten af byen ligger en af de ældste teglstenskirker i landet, som er Sankt Mikkels Kirke fra 1300-tallet. Man kan også opleve ruinerne af Antvorskov Kloster i den sydlige ende af byen. Derudover kan man også få kilometer fra byens centrum opleve et museum og ringborgen Trelleborg. Derudover kan man også tage i Vestsjællandscentret som ligger i centrum af Slagelse, hvor man nyde en hyggelig dag fyldt med oplevelser, aktiviteter og andre tilbud.

Statistik om Slagelse

Slagelse er en del af Region Sjælland og er en del af Slagelse Kommune. Byen er den ottende største by i landet, og er derfor også en af de større byer i Danmark med omkring 33.000 indbyggere.

Kort om vvs

En, der arbejder som vvs, arbejder med ting som varme, ventilation og sanitetsteknik, men efterhånden dækker det også over mange flere fag, uddannelser og arbejdsretninger. I private hjem kan man ofte få brug for en vvs, hvis man for eksempel får problemer med sit afløb eller vasken i køkkenet. Derfor er det også rigtig vigtigt, at man får udført vvs arbejde af en uddannet og professionel, da det ellers kan gå meget galt og derved kan det ende med fatale følgere og meget dyrere regninger.

Logistik

Det er rigtig nemt at komme til og fra Slagelse, da motorvejen E20 går igennem byen og forstsætter til København. Derved er det nemt for nærliggende byer at komme til og fra Slagelse, og det gør det altså også nemt og hurtigt for en vvs at komme ud og hjælpe med ens problemer i huset.

Vvs fra Den Gode Håndværker

Noget, som er rigtig vigtigt, når man skal ud og finde sig en vvs, som skal løse en arbejdsopgave for en, er at finde en som er uddannet og derved også professionel. På Den Gode Håndværker kan man bestille en god og pålidelig vvs, som sikrer den mest professionelle løsning. På den måde kan man altså være sikker på, at man finder den bedste vvs i Slagelse, som kan ordne problemerne allerbedst.Men det skyldes også, at vi på Den gode håndværker finder håndværkere ud fra seks kriterier. Håndværkerne bør nemlig altid være anbefalet af andre i branchen og levere kvalitet. Arbejdet bør udføres til tiden og til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst er alle håndværkere med i en garantiordning og så rydder de også altid op efter sig selv. Derfor kan du altid finde den gode, lokale håndværker her på portalen.