VVS Sorø

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Info om Sorø

Sorø er en mindre provinsby på Midtsjælland. Byen ligger tæt ved flere søer, og der er bred enighed om, at navnet stammer derfra. Nogle mener, at det betyder ”dynd”, mens andre mener, at det henviser til en ø i søen, hvor der tidligere lå et munkekloster. Sorø er særligt kendt for kostskolen Sorø Akademi og Sorø Museum, hvor man kan opleve traditionel bondekultur. I byen er der også en mindestue for salmedigteren B.S. Ingemann.

Statistik om byen

Sorø er hovedbyen i Sorø Kommune. I selve byen bor der omkring 7900 personer, mens der i hele kommunen bor omkring 30.000. Kommunen har et areal på 311 kvadratkilometer.

Lidt om vvs-faget

Der er mange situationer, hvor du kan have brug for en vvs’er. Alle vvs’ere kan hjælpe dig med etablering eller renovering af badeværelse eller køkken, lige som de også kan hjælpe dig, hvis du har en vandhane eller et vandrør, der er utæt. De fleste vvs’ere har også døgnservice, så du altid har mulighed for at få fat på en, hvis du har problemer. Derudover tilbyder mange vvs’ere også, at du kan få lagt gulvvarme, vedligeholdt din pool, eller de kan lave dit gasfyr eller din radiator. Nogle vvs’ere kan også tilbyde at servicere tagrender og nedløbsrør, hvis de er stoppede, eller du på anden måde har problemer med dem.

Logistik i forhold til Sorø

Sorø ligger tæt på motorvej E20. Derudover er der gode muligheder for at komme til og fra byen via landevejen. Hvis du bor lidt uden for byen, giver det stadig god mening at få en vvs’er fra Sorø til at komme. Fra Sorø til Stenlille tager det ni minutter, mens det fra Sorø til Dianalund tager 14 minutter. Bor du syd for byen i for eksempel Vester Broby tager det 13 minutter for en vvs’er at komme hjem til dig.

Vvs’ere på Den Gode Håndværker

Godt håndværk, højt serviceniveau og fair priser er nogle af de vigtigste ting, når vi skal finde håndværkere at præsentere på vores side. Derfor gennemgår vi også de forskellige håndværkere grundigt, inden vi udvælger dem til vores side. Og faktisk har vi nedskrevet seks kriterier, som vi anvender, når vi finder nye håndværkere til portalen. Kriterierne handler om, at man selvfølgelig kommer til tiden, udfører godt håndværk og rydder op efter sig selv. Derudover skal man også udføre opgaverne til den aftalte deadlines og til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at man er med i en garantiordning og er blevet anbefalet af andre. På den måde har vi mulighed for at finde de gode, lokale håndværkere til portalen. Og det er jo netop dem, vi godt vil fremhæve til den kvalitetsbevidste forbruger.